ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی

ایمپلنت / کاشت دندان / ارتودنسی / عمل زیبایی بینی / غرفه / غرفه سازی

ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی

ایمپلنت / کاشت دندان / ارتودنسی / عمل زیبایی بینی / غرفه / غرفه سازی

ایمپلنت / کاشت دندان / ایمپلنت دندانی / قیمت ایمپلنت / ایمپلنت تهران /کلینیک ایمپلنت / برند ایمپلنت / ارتودنسی / ارتودنسی ثابت / ارتودنسی متحرک / ارتودنسی نامرئی / ارتودنسی دیمون / متخصص ارتودنسی

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

راهنمای انتخاب متخصص ارتودنسی

اطلاعات مفید قبل از انجام درمان ارتودنسی پیش پزشک

درمان ارتودنسی چیست

درمان ارتودنسی با صاف و همردیف کردن دندانها، به بهبود زیبایی و حفظ سلامت دهان کمک میکند. در درمان ارتودنسی از وسیله های مختلفی استفاده میشود تا دندانها یا فکها حرکت داده شوند و به موقعیت درست هدایت شوند. پس اگر دندانهایتان کج هستند، انحراف یا جلوزدگی دارند، فاصله بین آنها وجود دارد، از جایگاه نامناسبی در دهان بیرون زده اند یا هر مشکل دیگری دارید که باعث میشود فکها یا دندانهایتان صاف و همردیف نباشند، برای درمان ارتودنسی اقدام کنید.

متخصص ارتودنسی کیست؟

ارتودنسی و دندانپزشکی هر دو برای کمک به بهبود سلامت دهان هدف گذاری شده اند اما این کار را در شرایط متفاوت و به طریقی متفاوت انجام میدهند. متخصص ارتودنتیست کسی است که پس از به پایان رساندن تحصیلات دندانپزشکی عمومی، وارد شاخه ارتودنسی شده و اموزشها و مهارتهای ویژه این درمانها را کسب میکند. کسب این آموزشها و مهارتها برای دریافت مدرک معتبر، ممکن است دو تا سه سال طول بکشد. پس متخصص ارتودنسی کسی است که در زمینه درمانهای ارتودنسی تخصص ویژه ای دارد و تمامی جوانب مربوط به این درمان را میشناسد.

 

تفاوت های انجام ارتودنسی توسط دکتر دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

دندانپزشک عمومی بیشتر درمانهای مربوط به سلامت دهان را انجام میدهد که شامل درمان پوسیدگی و پر کردن دندان، کشیدن دندان، درمان عفونت لثه، روکش کردن دندان و باندینگ کامپوزیت و همچنین درمان ناهنجاریها و مشکلات دهان و دندان و پیشگیری از آنها می باشد. بنابراین بخش اعظم تجربه های دندانپزشک در این زمینه متمرکز شده است و آموزشی که دیده فراتر از این درمانها نبوده است اما متخصص ارتودنسی آموزش ویژه در زمینه درمانهای ارتودنسی دیده است و در این زمینه به خصوص، کار کرده است بنابراین بخش اعظم تجربیات او مربوط به درمانهای ارتودنسی میشود. برای حل مشکلات ساده ارتودنسی ممکن است بتوان با کمک دندانپزشک عمومی با تجربه در این زمینه نیز مشکل را حل کرد اما برای حل مشکلات پیچیده یا گسترده تر ارتودنسی حتما به ارتودنتیست مراجعه کنید. حتی اگر درمان ساده ارتودنسی میخواهید انجام بدهید ممکن است در حین فرایند درمان به مشکلاتی بر بخورید که نیاز به متخصص دارد. با مراجعه به متخصص ارتودنسی ، مطمئن میشوید عوارض درمان و خطرات ناشی از آن به حداقل میرسد و احتمال موفقیت درمان خیلی بیشتر میشود.

مواردی که باید به دندانپزشک مراجعه کنید

اگر دندانتان درد میکند، پوسیدگی دارد، لثه هنگام مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن خونریزی میکند یا درد فک دارید به دندانپزشک عمومی مراجعه کنید.

راهنما:مسواک دستی بهتر است یا مسواک برقی

دندانپزشک پس از معاینه دهان به علت مشکل پی میبرد و درمان مناسب آن را در پیش میگیرد. اگر لازم باشد دندان پر شود دندانپزشک پس از تخلیه بخشهای آلوده و صدمه دیده دندان، با مواد پر کننده دندان مانند آمالگام یا کامپوزیت دندانتان را پر میکند. اگر عفونت لثه داشته باشید درمان بسته به مرحله بیماری، متفاوت است و دندانپزشک بر اساس وضعیت لثه درمان مناسب را پیشنهاد میکند. همچنین در صورتی که پوسیدگی به اعماق دندان رسیده باشد یا دندانتان شکستگی عمیق داشته باشد و لازم باشد عصب کشی کنید، باید به دندانپزشک مراجعه کنید. درمانهای دیگری مثل کشیدن دندان، روکش کردن دندان ، فلوراید درمانی، شیارپوش کردن دندان، سفید کردن دندان، آموزش مراقبتهای دهان و دندان و جرمگیری و تسطیح ریشه نیز از جمله کارهایی هستند که دندانپزشک انجام میدهد.

 

نکاتی که در انتخاب متخصص ارتودنسی باید به آن توجه کنید

برای انتخاب متخصص ارتودنسی خوب، به موارد زیر توجه کنید:

  1. مطمئن شوید کسی که به او مراجعه میکنید، متخصص ارتودنسی باشد و مدرک آموزشی معتبر داشته باشد. با کمی جستجو میتوانید ارتودنتیستهای محل زندگی خود را پیدا کنید.نمونه ای از سوابق علمی و پژوهشی و مدرک متخصص ارتودنسی
  2. نظر متخصص دیگری را هم جویا شوید. لازم نیست همین که یک متخصص ارتودنسی پیدا کردید درمان را با او دنبال کنید. میتوانید نظر متخصص ارتودنسی دیگری را هم بگیرید تا بهتر بتوانید تصمیم درست اتخاذ کنید. انتخاب متخصص مطمئن به معنی احتمال بیشتر موفقیت درمان است.
  3. تجربه ارتودنتیست و رضایت بیمارانش را هم در نظر بگیرید. اگر چه ممکن است متخصصان ارتودنسی زیادی در دسترس داشته باشید اما یادتان باشد هر چه تجربه ارتودنتیست بیشتر باشد و هر چه بیماران راضی بیشتری داشته باشد، بیشتر میتوانید از عملکرد او مطمئن شوید. از بیماران او بپرسید نظرشان راجع به درمانشان چیست و ارتودنتیست خود را چگونه ارزیابی میکنند.میتوانید به راحتی در زمان ویزیت با دیگر بیماران صحبت کنید.
  4. در مورد تجهیزات و تکنولوژی مورد استفاده متخصص، بیشتر بدانید. با پیشرفت های قابل توجهی که در حوزه تکنولوژی ایجاد شده و دستگاههای جدیدی که برای کمک به تسهیل درمان آمده است، میتوان برخی درمانها را سریعتر، ساده تر یا دقیق تر انجام داد.

 منبع : https://drmehrizi.com

  • دکتر شاهین شادالویی